ایمپلنت دندان چیست

توضیحات:

  • به نام خدا

    مزایای ایمپلنت دندان

     ایمپلنت دندان مزایای بسیاری دارد که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • بهبود ظاهر دندان: ایمپلنت دندان ظاهر و حسی شبیه به دندان طبیعی دارد و از آنجایی که به گونه‌ای طراحی شده است تا به استخوان جوش بخورد، دائمی است.
    • بهبود گفتار: دندان‌های مصنوعی که کاملاً اندازه نباشد، هنگام صحبت کردن درون دهان می‌لغزد و باعث نارسایی گفتار و جویده حرف زدن می‌شود. با کاشت دندان می‌توان بدون نگرانی از لغزش دندان‌ها به راحتی صحبت کرد.
    • افزایش راحتی: از آنجایی که ایمپلنت جزیی از بدن است، از بین رفتن ناراحتی دندان مصنوعی از مزایای کاشت دندان می باشد .
    • راحت‌تر غذا خوردن: حرکت کردن دندان مصنوعی گاز زدن را دشوار می‌کند؛ حال آن‌که ایمپلنت مانند دندان طبیعی عمل می‌کند و این اجازه را به فرد می‌دهد تا غذاهای مورد علاقه خود را به راحتی و بدون درد میل کند.
    • ارتقاء اعتماد به نفس: ایمپلنت‌های دندانی لبخند را زیباتر می‌سازد و حس رضایت از خویشتن را افزایش می‌دهد.
    • بهبود سلامت دهان و دندان: برای کاشت دندان برخلاف پل دندان نیازی به کوچک کردن دیگر دندان‌ها نیست. چون دندان‌های مجاور برای نگهداشتن ایمپلنت دستکاری نمی‌شود، بیشتر دندان‌های طبیعی آسیبی نمی‌بیند و سلامت بلندمدت دهان و دندان بهبود می‌یابد. ایمپلنت‌های جداگانه یا تکی نیز دسترسی به بین دندان‌ها و رعایت بهداشت را آسان‌تر می‌سازد.
    • دوام: ایمپلنت‌ها بسیار مقاوم هستند و سال‌های سال دوام دارند. بسیاری از دندان‌های کاشته شده در صورت مراقبت صحیح مادام‌العمر خواهند بود.
    • آرامش: دندان مصنوعی متحرک است و بیرون می‌آید، حال آن‌که ایمپلنت به هیچ وجه شرمساری مربوط به دندان مصنوعی متحرک را ندارد و نیازی نیست تا از چسب‌ برای ثابت نگه‌داشتن آن استفاده کرد.

    موفقیت ایمپلنت دندان

     میزان موفقیت مراحل ایمپلنت دندان متغیر است و به محل قرار گرفتن ایمپلنت در فک بستگی دارد. در هر حال میزان موفقیت ایمپلنت در مجموع بیش از 98 درصد است. دندان‌های کاشته شده در صورت مراقبت صحیح و اصولی مادام‌العمر خواهد بود.

    متقاضی ایمپلنت دندان

    در اکثر موارد هر فردی که آن‌قدر سالم باشد که بتواند عمل کشیدن دندان یا جراحی دهان را انجام دهد، متقاضی بهترین نوع ایمپلنت دندان نیز می‌تواند محسوب شود. بیماران باید برای نگه‌داشتن ایمپلنت استخوان و لثه‌های سالم داشته باشند، مقید به رعایت بهداشت دهان و دندان باشند و به‌طور منظم به دندانپزشک مراجعه کنند. بیماران مبتلا به اختلال‌های مزمن کنترل نشده مانند دیابت یا نارحتی‌های قلبی، بیمارانی که بر روی سر/ گردن پرتو‌درمانی انجام داده‌اند و افرادی با مصرف سیگار زیاد باید به دقت توسط متخصص معاینه شوند. اگر تصمیم به کاشت دندان دارید، با دندانپزشک معالج خود در مورد مناسب بودن این عمل مشورت کنید.

    ایمپلنت چگونه و توسط چه متخصصی در دهان قرار داده می‌شود؟

    گروهی از متخصصین برای تهیه طرح درمانی ایمپلنت، قرار دادن آن در دهان و ترمیم؛ یعنی ساخت روکش دندان، پل دندانی یا دندان مصنوعی که روی ایمپلنت قرار می‌گیرد و در دهان مشخص است، با یکدیگر همکاری می‌کنند. این گروه از متخصصین جراحی دندان، پریودنتیست، جراح دهان و دندان یا دندانپزشک عمومی آموزش دیده در زمینه جراحی ایمپلنت و تکنیسین لابراتوار دندان، که مسئول ساخت ایمپلنت است، تشکیل می‌شود.

    قرار دادن ایمپلنت در دهان عملی جراحی است که در آن غالباً با بهره‌گیری از گاید (شابلون) جراحی کانال‌های ظریفی داخل استخوان فک ایجاد می‌شود. سپس ایمپلنت در جای تعیین شده به گونه‌ای ثابت می‌شود که با استخوان در تماس نزدیک باشد. جوش خوردن ایمپلنت به استخوان معمولاً دو تا شش ماه زمان می‌برد و پس از آن روکش به ایمپلنت متصل می‌شود تا کار خاتمه یابد.

    در بسیاری از موارد می‌توان کشیدن دندان و کاشت فوری دندان در حفره دندان کشیده شده را در یک روز انجام داد. ایمپلنت فوری غالباً برای دندان‌های جلویی انجام می‌شود. از این روش می‌توان برای جایگزینی یک یا چند دندان به طور همزمان بهره گرفت.هزینه کاشت فوری دندان مسلماً از هزینه دیگر روش‌های جایگزینی دندان بالاتر است. بااین حال اگر مزایای ایمپلنت فوری، یعنی عدم نیاز به انتظار طولانی، دوام بالا، راحتی و سهولت درمان را در نظر بگیرید، به احتمال زیاد به این نتیجه می‌رسید که کاشت فوری دندان ارزش این سرمایه‌گذاری بلندمدت را دارد.


  • تهیه و تنظیم توسط دندانسازی نمونه
    تماس : 09131684245
    انتشار مطلب در :