چگونه لبخندی زیبا داشته باشیم؟

توضیحات:

  • به نام خدا

    با بالا رفتن سن، دندان دچار پوسیدگی می شود و زیبایی خود را از دست می دهد و پزشکان اصلاح طرح لبخند را برای ترمیم دندان و داشتن لبخند زیبا توصیه می کنند. از جمله روش های زیباسازی دندان می توان به این موارد اشاره کرد:
    باندینگ کامپوزیت، لمینت، روکش، کاشت و سفید کردن دندان.

    درباره طرح لبخند و زیبایی لبخند:

    طرح لبخند حالت صورت، رنگ پوست صورت، دندان، لب ها و بافت لثه را شامل می شود و به روش های گوناگونی می توان آن را اصلاح کرد.

    برای چه کسانی مناسب است طرح لبخندشان اصلاح شود:

    برای کسانی که می خواهند نقص لبخندشان را اصلاح کنند و دهان و دندانشان نسبتاً سالم است و دندان هایشان پوسیده نشده و بیماری لثه ندارند.
    و به طور کلی می توان گفت برای کسانی که این مشکلات دندانی را دارند مناسب است:

    • بد رنگ شدن دندان به طور جزئی یا شدید
    • آسیب هایی که باعث صدمه دیدن ساختار دندان نشده، مثل لب پر شدن و ترک خوردن دندان
    • بدشکلی دندان
    • دندان هایی که به صورت جزئی کج و نامرتبند
    • فاصله بین دندان ها
    • یکنواخت نبودن خط لثه و بافت اضافی در لثه

    روش های اصلاح طرح لبخند:

    1. سفید کردن دندان:
      سفید کردن دندان که به آن بلیچینگ دندان نیز می گویند از جمله اصلی ترین روش های زیبایی دندان است که در مطب و توسط پزشک انجام می شود و پس از جرم گیری دندان و از بین بردن جرم و پلاک و ذرات دیگر روی دندان انجام می شود.
    2. ونیر:
      لمینت یا ونیر، روکشی است که از سرامیک ساخته می شود و روی دندان قرار می گیرد و به گونه ای ساخته می شود که متناسب با دندان های بیمار باشد و با دندان های دیگر هماهنگی داشته باشد. لمینت نامرتب بودن دندان و فاصله بین دندان و شکستگی و ترک خوردگی دندان و بسیاری از مشکلات دیگر دندان را برطرف می کند.
    3. کامپوزیت باندینگ:
      در روش کامپوزیت باندینگ، قسمت پوسیده دندان برداشته و روی آن کامپوزیت چسبانده و شکل داده می شود و سپس با تابش نور سفت می شود. این روش از ارزان ترین روش های زیبایی دندان است و برای دندان های آسیب دیده و زرد و دندان هایی که لب پر شده یا ترک خورده اند مناسب است.
    4. روکش:
      با استفاده از روکش می توان آسیب دیدگی دندان را پوشاند و دندان ها را زیبا و مرتب کرد و همچنین به تقویت دندان نیز کمک می کند. این روکش با سیمان دندان پزشکی روی دندان چسبیده می شود و برداشتن آن فقط توسط پزشک انجام می شود.
    5. بریج دندانی:
      با روش بریچ دندان یا پل می توان جای دندان خالی را پر کرد. در این روش دو دندان کناری تراش داده شده و قالب گیری انجام می شود و در لابراتور ساخته می شود. بریچ چند روکش به هم متصل است برای ترمیم واحد.
    6. کاشت دندان:
      ایمپلنت نیز مانند بریچ روشی است برای جایگزین کردن جای خالی دندان. در این روش، پیچ تیتانیومی کوچکی برای نگهداشتن روکش جای خالی دندان در استخوان فک قرار می گیرد. پس از جوش خوردن ایمپلنت به استخوان و بافت نگهدارنده برای همیشه ثابت خواهد ماند و هیچ تفاوتی با دندان های بیمار ندارد.
    7. اینله و انله:
      برای پر کردن دندان های خالی و برای همرنگ و شبیه شدن آن ها با دندان های بیمار از مواد سرامیکی و کامپوزیتی که در لابراتور ساخته می شود استفاده می شود. اینله ترمیمی است که برای پر کردن داخل دندان از مواد استفاده می شود و انله نوعی ترمیم است که مواد را روی سطح دندان می چسبانند.
    8. ارتودنسی:
      از این روش برای مرتب کردن دندان استفاده می شود. برای جلوگیری از به خطر افتادن دندان های سالم و برای مرتب کردن دندان های نامرتب بهتر است از این روش استفاده شود.
    9. درمان لبخند لثه ای:
      بد فرمی لثه و یا پوشاندن بیش از حد دندان ها و اضافه بودن بافت لثه موجب کوچک تر دیده شدن دندان ها می شود و به اصطلاح به آن لبخند لثه ای می گویند همچنین تحلیل رفتن لثه نیز از مشکلاتی است که باید با جراحی لثه درمان شود.

     

     


  • تهیه و تنظیم توسط دندانسازی نمونه
    تماس : 09131684245
    انتشار مطلب در :