معایب ایمپلنت دندان چیست؟

توضیحات:

  • به نام خدا

    ایمپلنت دندان اگر چه روش مناسبی برای دوباره داشتن دندان هاست اما نمی توان از معایب آن براحتی عبور کرد. از اولین معایب ایمپلنت دندان می توان به افتادن روکش ایمپلنت اشاره کرد که برای دوباره چسباندن آن می بایست پزشک معالج شما را ویزیت کنند. شکسته شدن بدنه ایمپلنت از دیگر مواردی است که ممکن است به دلایل مختلف رخ دهد.

    یکی دیگر از معایب ایمپلنت دندان را می تواند به شل شدن پیج داخلی ایمپلنت اختصاص داد که برای هر رفع هر کدام از این مشکلات باید مجدداً ویزیت شوید. چیزی که اهمیت دارد این است که شما باید حسابی مراقب دندان های ایمپلنت شده خود باشید. چرا که همه ما می دانیم هیچ دندانی مانند یک دندان اصل نمی تواند کارایی داشته باشد. در مطلبی دیگر شما میتوانید با انواع مارک های ایمپلنت نیز آشنا شوید تا به شما در انتخاب این مورد کمک کند.

    خطرات ایمپلنت

    از خطرات ایمپلنت می توان به پس زده شدن ایمپلنت توسط بدن اشاره کرد. اگر چه به ندرت این مشکل پدید می آید اما گاهاً بدن با ترشح پادتن ایمپلنت را خارج می کند. مشکلات دیگری نیز در استفاده از ایمپلنت وجود دارد که از جمله می توان به التهاب اشاره کرد. با توجه به اینکه پایه ایمپلنت از تیتانیوم است، احتمال وجود واکنش های آلرژیک وجود دارد. این احتمال نیز وجود دارد که با استفاده از ایمپلنت حفره سینوسی نیز به التهاب دچار شود. در این صورت ممکن است کار به جراحی نیز کشیده شود. و هواس تان باشد که نزد یک دندانپزشک حرفه ای در تهران باید بروید.

    عفونت ایمپلنت

    عفونت ایمپلنت یکی از دغدغه های شایع افرادی است که جراحی هایی از این دست انجام می دهند. در واقع این مشکل زمانی پیش می آید که ایمپلنت به خوبی به استخوان های دندان چفت نباشد. گاهاً در حین جراحی ممکن است مشکلاتی پیش بیاید که جراح مجبور باشد تا عملیات چسبیدن ایمپلنت به دندان به خوبی پیش برود. بنابراین هر زمان که مشکلی در این خصوص پیش بیاید و اصطلاحاً ایمپلنت به درستی کار گذاشته نشود و یا حتی لق شود، با عنوان عفونت ایمپلنت خوانده می شود. این در صورتی است که عفونت های ایمپلنت بسیار ناچیز رخ می دهد و مشکلات خاصی را ایجاد نمی کند.

    عوارض ایمپلنت

    بعضی از عوارض ایمپلنت زودگذر هستند، مانند لق شدن ایمپلنت. در واقع این مشکل حداکثر تا ۶ ماه رفع خواهد شد. عارضه ی بعدی را می توان به درد بعد از کاشت ایمپلنت اختصاص داد. بسته به طاقت افراد این درد می تواند زیاد یا کم باشد که البته کاملاً موقتی خواهد بود. استفاده از مسکن های تجویز شده توسط دندانپزشک یکی از راهکارهای کاهش درد می باشد. دیده شده است که تورم و کبودی نیز بعد از انجام کاشت ایمپلنت رخ خواهد داد که نهایتاً چند روز روز رفع خواهد شد. بی حسی و گزگز دندان ها نیز از دیگر عوارض ایمپلنت هستند که زودگذر می باشند. از عوارض دراز مدت نیز می توان به نیاز به ترمیم مجدد آن اشاره کرد.

    ایمپلنت دندان درد دارد ؟

    در واقع باید بگوییم در همه جراحی ها وجود درد اجتناب ناپذیر است، لذا ایمپلنت دندان درد دارد اما نه به آن صورت که قابل تحمل نباشد. بیمار در مرحله اولیه ایمپلنت درد جزئی را احساس خواهد کرد که ممکن است نهایتاً تا ۱ هفته به طول بانجامد. در این مدت با استفاده از مسکن هایی مانند ایبوپروفن می توان درد را کاهش داد. به صورت کلی همه ما حس زیاد جالبی نسبت به مطب دندانپزشکی نداریم و گاها همه درد هایی که از کار های دندانپزشکی به ما می رسد ناشی از ترس ما نسبت به این مطب می باشد.

    لق شدن ایمپلنت

    دلایل زیادی را می توان برای لق شدن ایمپلنت برشمرد. عفونت لثه اولین موردی است که می تواند موجب لق شدن دندان شود. دندان قروچه هنگام خواب نیز می تواند چنین مشکلی را ایجاد کند. حتی اگر فرد ایمپلنت شونده بهداشت دهان و دندان خود را رعایت نکند، ممکن است که سببب لق شدن ایمپلنت شود. استفاده از از سیگار، ضعیف بودن لثه، بیماری های کبدی و یا کلیوی و عدم رعایت رژیم غذایی مناسب نیز هر کدام دلایلی برای لق شدن ایمپلنت خواهند بود.

     

    مزایای ایمپلنت دندان

    از اولین مزایای ایمپلنت دندان این است که بلافاصله بعد از از دست رفتن دندان می توان از آن بعنوان جایگزین استفاده کرد. داشتن ظاهر مناسب یکی دیگر از مهمترین مزایای ایمپلنت دندان می باشد. ایمپنلت دندان از کج شدن دندان های دیگر جلوگیری بعمل می آورد. اگر از دندان های مصنوعی استفاده شود، احتمال جمع شدن باکتری و چرک بیشتر از زمانی است که ایمپلنت کار گذاشته شده است.

     


  • تهیه و تنظیم توسط دندانسازی نمونه
    تماس : 09131684245
    انتشار مطلب در :